τελευταίο ποστ

Σας ενημερώνουμε ότι η Ανοιχτή Συνέλευση Αγώνα Κατοίκων Τούμπας, εδώ και κάποιους μήνες έχει σταματήσει να υφίσταται με την παλιά της μορφή σε σχέση με τη συμμετοχή και σύνθεση των συντρόφων/σσων που συμμετείχαν στις πολιτικές-κοινωνικές διαδικασίες και δράσεις της συνέλευσης.

Κάποιοι σύντροφοι/σσες της Ανοιχτής Συνέλευσης Αγώνα Τούμπας,  επιλέξαμε να συνεχίσουμε τόσο την προσωπική και πολιτική μας διαδρομή στους δρόμους του αγώνα στη γειτονιά μας, όσο και τη συλλογική προσπάθεια μας  να “ξαναπιάσουμε από την αρχή το νήμα από εκεί που το αφήσαμε”. Στη κατεύθυνση αυτή  και πάντα με ισχύ και δέσμευση  το πολιτικό και κοινωνικό πλαίσιο της Ανοιχτής Συνέλευσης Αγώνα Τούμπας, πλαισιωμένοι από νέους συντρόφους/σσες που συναντηθήκαμε μαζί τους σε πολιτικές διαδικασίες στο διάβα των κοινωνικών-ταξικών αγώνων, έχουμε από κοινού ξεκινήσει την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας νέας συνέλευσης γειτονιάς, της Συνέλευσης του Κοινωνικού Κέντρου Αγώνα Τούμπας και βρισκόμαστε κάθε Τρίτη στις 20:00 στο ΚΚΑ (Σινιόσογλου 22).

Το Κοινωνικό Κέντρο Αγώνα Τούμπας συνεχίζει να λειτουργεί.

Οποιοσδήποτε (άτομο ή συλλογικότητα) θέλει να επικοινωνήσει με τις συλλογικότητες-ομάδες που δραστηριοποιούνται στο χώρο, μπορεί να στείλει mail στο diaxeiristikh_kkat@espiv.net

Υ.Γ.  Παράκληση  email με  ενημερώσεις ή οποιαδήποτε επικοινωνία να αποστέλλονται εγκαίρως κάθε φορά, ώστε να προλαβαίνουν οι συλλογικότητες- ομάδες που δραστηριοποιούνται στο ΚΚΑ  να  συζητούν και να απαντούν!

 

Συνέλευση του Κοινωνικού Κέντρου Αγώνα Τούμπας  : toumba@espiv.net

Προοδευτική Έκρηξη Τούμπας ΑΟ: http://www.proodeutikitoumpas.gr/

φωτογραφική ομάδα κάμπιοι|κάμπιες: http://kampioikampies.espivblogs.net/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *