Πρακτικά συνέλευσης 31/10/2012

Ενημερώσεις:
·         Για κόψιμο ρεύματος σε γείτονά μας
·         Για την μετακόμιση της Προοδευτικής Τούμπας στον χώρο του
          Κοινωνικού  Κέντρου
·         Για πορεία των απεργών εργολαβικών υπαλλήλων του ΑΠΘ την
          Παρασκευή στις 11πμ με αφετηρία την Πρυτανεία.
.         Για κίνδυνο τιμωρητικών μέτρων σε γιατρούς  που είχαν προβεί σε
          επίσχεση  εργασίας στο κέντρο υγείας Ζαγκλιβερίου.
Θέματα:
.     Παρέμβαση για κομμένο φυσικό αέριο
.     ΔΕΗ – παρέμβαση για κομμένο ρεύμα
.     ΔΕΗ παρέμβαση Ανδριανουπόλεως
.     Συντονιστικό για την υγεία
.     Αφίσα- Πρόγραμμα Νοέμβρη
ΔΕΗ – κομμένο ρεύμα γείτονα
Αποφασίστηκε παρέμβαση τη Δευτέρα στις 11.00. Αναλήφθηκε η αναπροσαρμογή παλιότερου κειμένου όπου  θα μπει και το κάλεσμα για  το συντονισμό της παρέμβασης στη ΔΕΗ της Ανδριανουπόλεως.
ΔΕΗ παρέμβαση Ανδριανουπόλεως
Για το συντονισμό της παρέμβασης στη ΔΕΗ αποφασίστηκε το ραντεβού με τις άλλες συνελεύσεις να πάει πιο πίσω γιατί η πρόσκληση δεν έγινε έγκαιρα από την πλευρά μας ώστε να μπορούν να το επεξεργαστούν. Έτσι το κάλεσμα μεταφέρθηκε για την Τετάρτη 14/11. Στην επόμενη συνέλευση θα κλείσει και το κείμενο και θα σταλεί άμεσα στις άλλες συνελεύσεις.
Το κείμενο αποφασίστηκε να μοιραστεί και την Τετάρτη στις 10πμ στη ΔΕΗ.
Φυσικό αέριο
Για την παρέμβαση στο αέριο ενημερωθήκαμε πως υπάρχει πιθανότητα να είναι κάποιο κανάλι και αποφασίστηκε πως δεν θέλουμε να μας τραβήξουν με την κάμερα και να μην μιλήσουμε. Το μόνο που θα επιτραπεί είναι να πάρουν πλάνο το πανό και να τους δοθεί το κείμενο της παρέμβασης.
Προτεραιότητα μας είναι να μπούμε στο γραφείο του διευθυντή Όλες ή κανένας. Ωστόσο το ζήτημα θα ζυγιαστεί κατά περίπτωση επί τόπου γιατί πρωταρχικός μας στόχος είναι η παρέμβαση να έχει ένα καλό αποτέλεσμα για το γείτονα μας με το κομμένο αέριο.
Αποφασίστηκε να γίνει ένα πανό που θα γράφει:
ΔΕΠΑει ΑΛΛΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΥΣ. ΑΕΡΙΟΥ
Συνελεύσεις γειτονιάς/κάτοικοι Τούμπας
 
Συντονιστικό για την υγεία.
Παρόλο που το ζήτημα της ΥΓΕΙΑΣ μας ενδιαφέρει παραδεχτήκαμε πως υπάρχει ένας αποσυντονισμός  λόγω της εστίασης στο αέριο αυτό το διάστημα. Πιθανοί στόχοι παρέμβασης είναι το Θεαγένειο που εισπράττει καταχρηστικά το 5ευρω για προληπτικό έλεγχο, το ΙΚΑ τούμπας και το ιπποκράτειο. Την Πέμπτη 1/10 στις 7μμ είναι το συντονιστικό για την υγεία ώστε να επεξεργαστούμε περαιτέρω τις κινήσεις μας και ποιος μπορεί να είναι ο πρώτος στόχος μας.
Αφίσα- Πρόγραμμα Νοέμβρη
Η αφίσα  με το πρόγραμμα Νοεμβρίου θα βγει διχρωμία 500 κομμάτια με την αλλαγή για το κάλεσμα για το συντονισμό της Παρέμβασης στη ΔΕΗ ανδριανουπόλεως στις 14/11.
Επίσης αποφασίστηκε  να γράφουμε σε ένα χαρτί σε ποια σημεία έγιναν αφισοκολλήσεις και πόσα κόμματια περίπου χρησιμοποιήθηκαν, ώστε να μπορούμε να υπολογίζουμε τι αφίσες να παίρνουμε .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *